Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da się wejść do Groty poniżej 75 lvl'a?

avers1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na privach wjeżdżasz przez dolinę orków (lewy dolny róg) i wchodzisz nawet na 1 :) Na plu chyba 75 i kriwsty(?).

Opublikowano

akurat dowodzenie na buffie mam na m2 to spróbuje w pt :D i dam znac. A za to jest ban jakbym byl w grocie postacia ponizje 75 ?

Jeżeli ktoś Cię przyłapie to teoretycznie może się uprzeć i możesz dostać bana, jednak szansa jest naprawdę mała, bo są tam bardziej 'ogarnięci' gracze. :-)

Opublikowano

Wydaje mi się ,że przez ślub na Plu można jednak nie jestem tego pewny w 100%.Niech ktoś 75+wezmie z Tobą slub i sprawdzcie.

Moja twórczość:

FishBot:

http://www.speedyshare.com/p8S3X/FishBot.rar

Opublikowano

LOL na plu weszedlem do groty postacia 53lv :D zrobilem pt na buffce weszedlem buffką 75lv do groty a czlonka grupy przeteleportowalem :D

I możesz dostać szybko bana, ponieważ tam raczej są lvl 75+ i raportują.

Opublikowano

LOL na plu weszedlem do groty postacia 53lv :D zrobilem pt na buffce weszedlem buffką 75lv do groty a czlonka grupy przeteleportowalem :D

Niezłe bajki, na PLu nie da się żadnym sposobem wejść do groty poniżej 75lvl. Po 1 poproszę jakiś ss jako dowód a po 2 nie ma sensu wchodzenia tam przed 75 - chyba żeby kogoś wyexpić ale normalnie moby są za mocne.

2nsj.jpg

Opublikowano

Czekamy na screen'a.

http://i48.tinypic.com/2wrnls0.jpg

Prosze oto dowód ,ze na plu da sie wejsc do groty nawet na 45lvu :) i expic sobie postacie na zmianki i dodania do 70lva :P

weszedlem teraz postacia kolegi który ma 70lv.

Zamazane prawie wszystko prócz poziomu postaci i serwera ,ze względu na bezpieczeństwo ;>

Co o tym sądzicie?

cWd6aQ==.png

Opublikowano

Nom niby niemożliwe staje się możliwe.

A jak się tam dokładnie dostałeś ? Dokładnie podaj ...

badmeetsevil.png

__________________________________________________________________________________

Opublikowano

No dzieki,ze przyznales mi,ze jestem fajny co wy na to ,zebym tutorial napisal ;D? ale nigdy nie pisalem ;p

Chyba mi pierwszemu udalo sie na plu wejsc do groty ponizej 75lva :D

cWd6aQ==.png

Opublikowano

to bardzo mozliwe ze da sie wejsc przed 75 levelem do groty,
nawet na forum pl'a ktos dal ss z ziomkiem 70 lv w grocie
ss:lolslz.png

ale ciekawi mnie jakim sposobem, teleport z kamer moda? xD
czyzby od zawsze byla taka mozliwosc, tylko te levele 75+ baly sie wejsc na moda i dlatego nikt tego nie odkryl?

Opublikowano

Szczerze to na 45 poziomie to i tak się za wiele tam nie narobisz, bo grupa i już leżysz.

Jest taka możliwość za pośrednictwem Kamer Moda, ale to jest zakazane i możesz dostać za to bana :)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

wątpie że się da nawet jeśli by się dało to szybko bana dzadzą a buga zablokują

Opublikowano

Szczerze to na 45 poziomie to i tak się za wiele tam nie narobisz, bo grupa i już leżysz.

Jest taka możliwość za pośrednictwem Kamer Moda, ale to jest zakazane i możesz dostać za to bana :)

''zakazane i możesz dostać bana'' - moderator, który pisze głupoty, brawo.To raczej oczywiste.

@Topic

w KaMerModzie jest opcja teleportu z osobą w party.

Idziesz do groty jakimś 75+, klikasz w pt na skille(tam, gdzie masz bonusy hp etc.)i klikasz przenieś, po czym dana postać pojawi się tuż obok.

Dodam jeszcze, że na globalu jest to NIEMOŻLIWE.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...